Wat is Bleu vallon?
Rood, mals en lekker vlees van superieure kwaliteit dat de vrucht is van de knowhow van onze Belgische veehouders.
Proef, geniet en word een overtuigd ambassadeur van onze streek!
Onze waarden
-
Lokaal
Wij pleiten voor een authentieke familielandbouw in eigen streek en met de Belgische knowhow als basis. Onze doelstelling? Onze productie 100 % lokaal maken, tot zelfs het voeder van onze dieren toe.
-
Kwaliteit
Wij fokken onze dieren met passie en garanderen de transparantie en traceerbaarheid van de vruchten van ons werk. De kwaliteit van het eindproduct is onze voornaamste bekommernis. We stellen dan ook dag in, dag uit alles in het werk om die kwaliteit te garanderen.
-
Respect
We verbinden ons ertoe om te werken met respect voor de consumenten, voor hun gezondheid en hun welzijn, maar ook met respect voor onze familie, onze dieren, onze landschappen en de biodiversiteit.
-
Genot
Geen compromissen voor gezondheid en genot. Wij dragen bij tot het welzijn en smaakgenot van onze consumenten door hun gegarandeerd gezond, lekker en ongeëvenaard mals vlees aan te bieden.
Wie zijn wij?
Wij zijn... Belgische veehouders die trots zijn op onze streek en knowhow en opkomen voor lokale en duurzame veeteelt in familieverband. Enthousiast als we zijn, zetten we ons elke dag opnieuw in voor mals, gezond, smakelijk en betaalbaar vlees van superieure kwaliteit.
Wij fokken onze runderen lokaal en duurzaam om u mals en gezond vlees met het label Belgisch Witblauw aan te bieden; op die manier dragen we het hele jaar door bij tot uw voedingsevenwicht. Want evenwichtig, lokaal en duurzaam eten zou voor iedereen haalbaar moeten zijn.
Daarom lanceren we ons merk van producten die afkomstig zijn van rundvlees dat het label Belgisch Witblauw draagt en waarbij een strikt bestek – het kwaliteitslabelmerk Bleu Vallon – in acht wordt genomen.
Meer weten
Asbl BBB Promotion
+32 (0)83 23 06 52
info@bleu-vallon.be
Rue des Champs Elysées, 4
B-5590 Ciney